Workshop Shaken Baby Syndroom

PROK is met TNO Innovation for life en Reclamij, uitgeverij van het blad Kraamzorg een samenwerkingsverband aangegaan om de voorlichting over het Shaken Baby Syndroom landelijk te implementeren. De aftrap heeft plaatsgevonden tijdens het Kraamcafe in de Meervaart in Amsterdam op 18 november 2013. De workshops en trainingen zijn beschikbaar voor kraamverzorgenden en andere beroepskrachten in de keten van zorg rond de jonge zuigeling.

Contactpersoon voor de workshops en trainingen is Marja de Kinderen
M 06 219 918 48
E shakenbabyworkshop@gmail.com

Meer informatie over het trainingsaanbod kun je hier vinden. Bij afname van meerdere trainingen ontvangt u een aantrekkelijke staffelkorting. Contact hierover bovenstaande contactpersoon. 

Hulp nodig bij het organiseren van een workshop? Klik hier.

Boekje en app Wat kun je doen als je baby huilt?
Het boekje is voor ouders met beperkte gezondheidsvaardigheden, zoals anderstalige ouders of ouders met een (zeer) laag opleidingsniveau. De gedrukte versie van het boekje is voor E 2,95 plus verzend- en administratiekosten € 2,95 te bestellen http://www.shakenbabysyndroom.nl/bestellen . Het boekje is gratis te downloaden als PDF en de app via de website www.babyhuilt.info . De app ‘baby huilt’ kun je ook direct downloaden in de App Store of in Google Play.

Voor de poster klik hier.

De folder met informatie voor ouders is van april 2015 beschikbaar en kun je hier vinden.

www.shakenbabysyndroom.nl